background

Havidíjas linképítés szolgáltatás, a te büdzsédre szabva

reshot icon volume control FS2VZQWCPR

Teljes kontroll

Te szabod meg hogy milyen DA értékű oldalakról mennyi linket szeretnél vásárolni. Már a rendelés pillanatában látod a pontos végösszeget, így a büdzsédhez igazíthatod a linképítést.

reshot icon employee engagement 3CVASZLYJK

Mi intézünk mindent

Egyetlen egy dolgod van: leadni a rendelést, ezt követően hátradőlhetsz, mert mi intézünk mindent. A linkelendő aloldalaid elemezzük és optimalizálási javaslatokat teszünk rájuk vonatkozólag, változatos horgonyszövegeket alkalmazunk, hogy elkerüljük a kulcsszó spamelést.

reshot icon quality verified L7KWV9SDBC

Kiváló minőség

Csak olyan oldalra kerülnek ki a linkjeid, amelyeknek valós forgalmuk van, ezen felül megfelelnek a minőségi követelményeinknek, és az általad meghatározott DA értéken felül vannak.

A havidíjas linképítés előnyei

find icon
handshake color icon
money saving dollar icon

Ezt kínáljuk mi

Minőségi oldalak

Mi nem helyezünk el linket olyan oldalakon, amelyeknek a legnagyobb érdemük a magas DA, nálunk fontos követelmény a valós forgalom. Íme pár szempont, amelyet figyelünk egy oldal minőségének megállapításakor: cikkek hossza és minősége, képek mennyisége és minősége, relevancia, DA, DR, TF, látogatottság, Spam Score és még sok más.

Minőségi cikkek

Neked nem kell fáradoznod a cikkek megírásával, az áraink tartalmazzák a cikkírást is, így mi elkészítjük helyetted a SEO-optimalizált cikkeket, amelyek minimum 1000 szó hosszúak, és legalább 1 képet tartalmaznak. A cikkekben elhelyezett rád mutató horgonyszöveget elemezzük és optimalizáljuk, hogy ne legyenek spam jellegűek.

Aloldalelemzés

Minden egyes linképítésre szánt aloldalt, amelyet megadsz, mi kielemzünk, és javaslatokat teszünk a fejlesztésére. Ezzel is garantálva, hogy a linképített weboldal minősége a lehető legmagasabb legyen. Hiszen a linképítés akkor működik a legjobban, ha a linkelt oldal minősége megfelelő.

Horgonyszöveg-elemzés

Add meg a cél URL-jeid és a számodra fontos kulcsszavakat, mi pedig gondoskodunk róla, hogy a horgonyszövegek változatosak legyenek, és a kívánt oldalad a megadott kulcsszóra erősödjön. És ehhez még csak az sem kell, hogy minden egyes cikkben szó szerint ugyanaz legyen a horgonyszöveged.

reshot icon links J7PHK9W5SZ 1

Mi az a havidíjas linképítés?

A linképítés egy olyan folyamat, amely során weboldalunkra mutató minőségi linkeket szerzünk. Ennek célja, hogy előrébb kerüljünk a keresőkben, és több látogatót vigyünk a weboldalunkra.

Miért van szükség linkekre? Mert a keresők (például a Google) az egyik legfontosabb szignálnak tekinti a találati lista összeállításakor, hogy az egyes oldalakra mennyi és milyen minőségű link mutat. Általában egy weboldalra minél több link mutat, annál előkelőbb helyet foglal el a találati listán.

A havidíjas linképítés gondoskodik róla, hogy ezeket a linkeket a weboldalunk minden hónapban megkapja, ezzel elősegítve a kiegyensúlyozott fejlődést.

Ez történik, ha mellettünk döntesz

calendar date 1 icon

Linkek kiválasztása, rendelés leadása

Add le a rendelésed online űrlapunk segítségével, ahol pontosan kijelölheted, hogy mit szeretnél és azt is láthatod, hogy mennyibe fog kerülni.

calendar date 2 icon

Manuális ellenőrzés

Feldolgozzuk az általad leadott rendelést, felvesszük a kapcsolatot veled emailben az esetleges kérdések tisztázása érdekében. Csak ezt követően kerül sor a fizetésre.

calendar date 3 icon

Aloldalak, horgonyszövegek elemzése

Elemezzük a linképítésre szánt aloldalaid, és javaslatokat teszünk a fejlesztésükre. Illetve a horgonyszövegeid is optimalizáljuk, hogy ne legyenek minden linknél azonosak, mert az rendkívül gyanús a keresők számára.

calendar date 4 icon

Tartalom elkészítése

Elkészítjük a minimum 1000 szavas, minőségi SEO-optimalizált cikked, amely még képet is tartalmaz. Az elkészült cikk egy egyedi, minőségi tartalom lesz, amelybe értékes rád mutató linket tudunk elhelyezni.

calendar date 5 icon

Weboldalak felkeresése linképítéshez

Mi nem saját, mesterségesen felpumpált DA értékű hálózatból kínálunk linkeket, így felkeressük a te projekted számára lemegfelelőbb, valós forgalommal rendelkező weboldalakat, hogy kihelyezzék az általunk elkészített cikket.

calendar date 6 icon

Elvégzett munka jelentése

Minden hónapban elszámolunk az elvégzett munkával egy jelentés formájában, ahol átlátható módon megtekinthetőek az elkészült cikkek, illetve az oldalak és azok mutatói (DA, forgalom, stb).

Eredményeink

Ha a szavaink nem győztek meg, akkor beszéljenek helyettünk az eredményeink.

Kattints a képre, hogy nagyobb méretben lásd.

Ha növelnéd weboldalad forgalmát

Ha a weboldalad stagnál, vagy csak egyszerűen nem hozza a várt eredményeket, akkor itt az ideje egy minőségi havidíjas linképítésnek. Linképítés, a te büdzsédre szabva, nincs zsákbamacska.

A fenti árak magyar piacra szánt oldalak esetén érvényesek, ha angol vagy más nyelvű oldal számára szeretnél linképítést, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben.
Az űrlap leadása nem minősül végleges ajánlattételnek. Az esetleges technikai vagy emberi hibák kiküszöbölése érdekében az űrlap tartalmát felülvizsgáljuk és emailben egyeztetünk róla.
Illetve fenntartjuk a jogot egyes témák (illegális, etikátlan, nem megfelelő weboldalak) elutasítására.